101 grid | partner

A 101 Grid Magyarország egyik legnagyobb, önálló engedélyekkel rendelkező elektromos autó töltőszolgáltatója. Jelenleg több, mint 80 töltőberendezést üzemeltetünk, töltőink az ország minden szegletében megtalálhatók.

Kulcsrakész szolgáltatásunk keretében a töltőkre igénybe vehetőek államilag támogatott források, melynek teljes folyamatát menedzseljük!

A jövő már itt van, legyen részese az elektromos autó forradalomnak!

Miért éri meg Önnek fizetős töltőt kiépíteni?

Az elektromos autók forradalmasítják a közlekedést és környezetbarát alternatívát nyújtanak a hagyományos belső égésű motorral rendelkező járművekhez képest. Az elektromos autók száma évente átlagosan 50-70%-kal emelkedik, jelenleg több mint 75 ezer zöld rendszámos autó közlekedik Magyarországon.

Az országos töltőinfrastruktúra ezt a fejlődést nem követi le, ezért egyre nagyobb igény mutatkozik a nyilvános töltőállomásokra.

Önnek most lehetősége van nyilvános, fizetős elektromos autó töltőt telepíteni saját vagy bérelt telephelyen, és a töltőn keletkezett haszon Önt illeti!

Igényfelmérés és ajánlat

Az első megkeresés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és meghatározzuk hogy pontosan milyen igények és lehetőségek vannak az elképzelt helyszínen. Ezek alapján elkészítjük egyedi ajánlatunkat a telepítésre és üzemeltetésre.

Szerződés és engedélyek

Az ajánlat elfogadását követően hiteles elektronikus szerződéskötésre kerül sor, mely után a leendő töltő helyszínt bejelentjük a Magyar Energia és Közműszabályozási hivatalnak (MEKH). Ez után megkezdődhet a töltő telepítése.

Telepítés és üzemeltetés

A kiválasztott töltőberendezést szerződött partnerük telepíti, de a kiépítést akár Ön is megszervezheti. A töltő telepítését követően kollégánk a helyszínen felprogramozza a töltőt, és a nyilvános üzem akár másnap elkezdődhet.

Mit nyújt a 101 Grid?

A 101 Grid franchise partnerei nem csak egy töltőberendezést kapnak, hanem egy komplett üzleti megoldást is.

A 101 Grid elvégzi a töltőberendezések telepítését, beüzemelését, engedélyeztetését és karbantartását, valamint biztosítja a számlázást, díjbeszedést, ügyfélszolgálatot és marketinget.

Franchise partnereink így könnyen és gyorsan növelhetik bevételüket és ügyfélkörüket az elektromos autó töltés piacán, amely egyre növekvő igényt és lehetőséget jelent.

Magyarországon egyedülálló módon a 101 Grid töltőknél PayPass bankkártyás fizetés is elérhető. (Opcionális)
A 101 Grid szakemberei elvégzik a töltőberendezés telepítését és beüzemelését az Ön által választott helyszínen. A telepítés során figyelembe veszik az elektromos hálózat és a tűzvédelmi előírásokat, valamint a helyi hatóságokkal egyeztetik a szükséges engedélyeket.

A 101 Grid töltőberendezései egyedi és felismerhető dizájnnal rendelkeznek, amelyek hűen tükrözik a cég arculatát és értékeit. A töltőberendezések mellett elhelyezett táblák és matricák is a 101 Grid logóját és szlogenjét viselik, amelyek növelik az ismertséget és a bizalmat az ügyfelek körében.

A 101 Grid folyamatosan támogatja a franchise partnereit marketing és reklám tevékenységekkel, amelyek célja az elektromos autó töltés iránti kereslet növelése és a töltőberendezések kihasználtságának javítása. A marketing és reklám tevékenységek közé tartozik a közösségi média, az online hirdetések, az e-mail kampányok, a sajtóközlemények, az események, a szórólapok, a plakátok és más offline eszközök. A 101 Grid rendszeresen szervez kampányokat, akciókat, versenyeket és rendezvényeket, amelyekkel felhívja a figyelmet a töltőhálózatra és a partnerekre.

A 101 Grid töltőberendezései automatikusan megjelennek az elektromos autók beépített térképein, valamint az elektromos autózáshoz kapcsolódó online térképes alkalmazásokban, mint például a PlugShare, az A Better Route Planner vagy a Google Maps. Ezáltal a potenciális ügyfelek könnyen megtalálhatják és elérhetik a legközelebbi töltőpontot, valamint megtekinthetik annak elérhetőségét, árát és értékeléseit.

A 101 Grid ügyfélszolgálata 24 órán át elérhető telefonon, e-mailen vagy chaten keresztül, hogy segítsen az elektromos autó tulajdonosoknak és a franchise partnereknek bármilyen kérdésben vagy problémában, amelyek kapcsolódnak az elektromos autó töltéshez. Az ügyfélszolgálat gyorsan és hatékonyan kezeli az ügyfelek panaszait, javaslatait vagy visszajelzéseit magyar és angol nyelven egyaránt.

A 101 Grid rendelkezik egy modern és biztonságos online fizetési rendszerrel, amely lehetővé teszi az elektromos autó tulajdonosoknak, hogy egyszerűen és kényelmesen fizessenek a töltésért. A fizetési rendszer támogatja a bankkártyás fizetést, az online pénztárcát, a mobilfizetést és más digitális fizetési módokat. A 101 Grid havonta elküldi a franchise partnereknek a részletes számlákat és kimutatásokat, valamint átutalja nekik a töltésből származó bevételüket.

A 101 Grid töltőberendezései támogatják a helyi bankkártyás fizetést, amely lehetővé teszi az elektromos autó tulajdonosoknak, hogy a saját bankkártyájukkal fizessenek a töltésért, anélkül, hogy regisztrálniuk vagy alkalmazást letölteniük kellene. A helyi bankkártyás fizetés előnye, hogy egyszerű, gyors és kényelmes, valamint növeli az ügyfelek elégedettségét és bizalmát.

A 101 Grid franchise partnerei nem kell aggódniuk az elektromos autó töltéshez kapcsolódó jogszabályok és előírások betartásáért, mivel ezeket a 101 Grid intézi el helyettük. A 101 Grid rendelkezik az összes szükséges engedéllyel és tanúsítvánnyal, amelyek lehetővé teszik az elektromos autó töltés szolgáltatás nyújtását Magyarországon. A 101 Grid emellett folyamatosan figyelemmel kíséri a jogszabályi változásokat, és időben alkalmazkodik hozzájuk

A 101 Grid franchise partnerei havi rendszerességgel kapnak kimutatásokat a töltőberendezéseik teljesítményéről és használatáról. Ezekből a kimutatásokból megtudhatják, hogy hány ügyfél használta a töltőpontjukat, mennyi időt töltöttek ott, mennyi áramot fogyasztottak, mennyi bevételt termeltek, valamint hogy milyen visszajelzéseket kaptak az ügyfelektől. A kimutatások segítségével a partnerek optimalizálhatják a töltőberendezéseik működését és üzemeltetését.

22 kW AC töltő telepítése

Mire számíthat? Mikor térül meg a befektetés?

Napi 5 órás kihasználtság esetén, 215 Ft/kWh eladási árral számolva a teljes beruházás akár 2 év alatt is megtérülhet. (A tényleges kihasználtsági adatok ettől eltérhetnek.)

Add meg itt a címsor szövegét

22 kW AC

Töltési teljesítmény: 22 kW
Csatlakozók száma töltőnként: 1-2
Szükséges áram csatlakozónként: 3x32A
Csatlakozó típusa: Type-2
Átlagos töltési idő (10-80%)*: 4,5 óra
Egy óra alatt betölthető*: 90 km

*Tesla Model 3 esetén 

0
kW
0
km/h

EGYEDI AJÁNLAT PARTNEREKINKNEK:
25.500 FT + ÁFA HAVIDÍJTÓL*

*A havidíj kalkuláció 4 éves 5%-os (támogatott) hitelkonstrukcióban, 20%-os kezdő részlettel érvényes és a tipikus kiépítési költségeket is tartalmazza. Ez nem minősül ajánlatnak, további részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Napi 2 óra használat
esetén
5
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 112 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 660 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 1 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 1 db/nap
Napi 3 óra használat
esetén
3
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 168 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 990 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 14 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 1-2 db/nap
Napi 5 óra használat
esetén
2
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 280 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 1650 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 40 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 2-3 db/nap

160 kW DC töltő telepítése

Mire számíthat? Mikor térül meg a befektetés?

Napi 3 órás kihasználtság esetén, 290 Ft/kWh eladási árral számolva a teljes beruházás akár 3 év alatt is megtérülhet. (A tényleges kihasználtsági adatok ettől eltérhetnek.)

160 kW DC

Töltési teljesítmény: 160 kW (tesztidőszakot követően visszatérítéssel 120 kW-ig csökkenthető)
Csatlakozók száma töltőnként: 2-3
Szükséges áram csatlakozónként: 3x240A
Csatlakozó típusa: CCS2, Type-2
Átlagos töltési idő (10-80%)*: 25 perc
Egy óra alatt betölthető*: 450 km

*Tesla Model 3 esetén

0
kW
0
km/h (10-50% között)

EGYEDI AJÁNLAT 101 GRID ÜGYFELEKNEK:
208.900 FT + ÁFA HAVIDÍJTÓL*

AJÁNDÉK 101 GRID TÖLTŐKUPONNAL ÉS A 101 EV PARK JÓVOLTÁBÓL 100,000 FT ÉRTÉKŰ INGYENES TESLA MODEL 3 HASZNÁLATTAL

*A havidíj kalkuláció 7 éves 5%-os (támogatott) hitelkonstrukcióban, 20%-os kezdő részlettel érvényes és a tipikus kiépítési költségeket is tartalmazza. Ez nem minősül ajánlatnak, további részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Add meg itt a címsor szövegét

Napi 1,5 óra használat
esetén
5
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 820 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 3600 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 144 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 5 db/nap
Napi 2 óra használat
esetén
4
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 1 094 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 4800 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 262 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 6 db/nap
Napi 3 óra használat
esetén
3
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 1 640 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 7200 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 497 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 9 db/nap

Extra kedvezmény csak október 31-ig:

Töltőjét PayPass bankkártya terminállal szereljük fel, melyre 50% egyedi kedvezményt biztosítunk!

Nincs elég, vagy drága az áram?

Ez sem probléma!

Egyedi fejlesztésű, sziget üzemű (napelem + akkumulátor + segédáram) töltőrendszerünkkel nem csak az áram kiépítésének költségét tudja megspórolni, hanem minimalizálni tudja az energiaköltségeket és a beüzemelési időt is.

Partnereink mondták

Villámgyors.hu

„A 101 Grid csapata kiváló partnerünk a töltőinfrastruktúra fejlesztésében. Büszkék vagyunk arra, hogy az együttműködésünk elősegíti a zöld mobilitás terjedését Magyarországon”

Autó Széles Kft.

A nyíregyházi Volkswagen szalonunk elé telepített DC töltő gyors beüzemelését köszönjük! Több éves partneri kapcsolatunk során a 101 Grid megbízható és értékes partnernek bizonyult.

„Elkötelezettek vagyunk fenntarthatóság mellett, ezért szerettünk volna vendégeinknek e-autó töltési lehetőséget biztosítani. A 101 Grid mindvégig profizmussal és odafigyeléssel vezette végig a telepítés folyamatát.

EU-SOLAR Nyrt.

„Együttműködésünk során a 101 Grid rugalmasan alkalmazkodott az igényeinkhez és elképzeléseinkhez, és segített megteremteni az optimális elektromos autó szolgáltatói környezetet.”

Accent-4-01.png
Accent-4-01.png
Accent-4-01.png

Lépjünk kapcsolatba!

Ha szeretne többet megtudni a fizetős elektromos autó töltőkről, vagy szeretné megnyitni az utat a kiszámítható és fenntartható közlekedés felé, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Az elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk készen áll, hogy segítsen a kiválasztási és vásárlási folyamatokban. Kereshet minket itt üzenetben, emailben vagy akár telefonon is. Ne hagyja, hogy erről a fantasztikus ajánlatról lemaradon!

Töltő ajánlat kontakt

Legyen a partnerünk!

Tapasztalja meg az elektromos autó töltés nyújtotta gondtalan jövedelem lehetőségét, és építsük együtt Magyarország leginnovatívabb töltőhálózatát! 

+36 20 288 2545

Hívjon minket bátran! Szakértő kollégáink bővebb információkkal
segítsenek megtalálni a legideálisabb választást az Ön számára!

corp@evdirect.hu

Ne várjon kérdéseivel holnapig! Írjon emailt, hogy mihamarabb további információkkal szolgálhassunk, és segíthessünk a legjobb döntés meghozatalában!

101 EV PARK

Jöjjön el hozzánk személyesen! Szeretettel várjk irodánkban, ahol közvetlenül találkozhat szakértőinkkel, és élőben is megtekintheti töltőinket, valamint a 101 EV Park elektromos autó kínálatát is!