evdirect partner

Az evDirect Magyarország egyik legnagyobb, önálló engedélyekkel rendelkező elektromos autó töltőszolgáltatója. Jelenleg több, mint 80 töltőberendezést üzemeltetünk, töltőink az ország minden szegletében megtalálhatók.

Kulcsrakész szolgáltatásunk keretében a töltőkre igénybe vehetőek államilag támogatott források, melynek teljes folyamatát menedzseljük!

A jövő már itt van, legyen részese az elektromos autó forradalomnak!

Miért éri meg Önnek fizetős töltőt kiépíteni?

Az elektromos autók forradalmasítják a közlekedést és környezetbarát alternatívát nyújtanak a hagyományos belső égésű motorral rendelkező járművekhez képest. Az elektromos autók száma évente átlagosan 50-70%-kal emelkedik, jelenleg több mint 75 ezer zöld rendszámos autó közlekedik Magyarországon.

Az országos töltőinfrastruktúra ezt a fejlődést nem követi le, ezért egyre nagyobb igény mutatkozik a nyilvános töltőállomásokra.

Önnek most lehetősége van nyilvános, fizetős elektromos autó töltőt telepíteni saját vagy bérelt telephelyen, és a töltőn keletkezett haszon Önt illeti!

Igényfelmérés és ajánlat

Az első megkeresés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és meghatározzuk hogy pontosan milyen igények és lehetőségek vannak az elképzelt helyszínen. Ezek alapján elkészítjük egyedi ajánlatunkat a telepítésre és üzemeltetésre.

Szerződés és engedélyek

Az ajánlat elfogadását követően hiteles elektronikus szerződéskötésre kerül sor, mely után a leendő töltő helyszínt bejelentjük a Magyar Energia és Közműszabályozási hivatalnak (MEKH). Ez után megkezdődhet a töltő telepítése.

Telepítés és üzemeltetés

A kiválasztott töltőberendezést szerződött partnerük telepíti, de a kiépítést akár Ön is megszervezheti. A töltő telepítését követően kollégánk a helyszínen felprogramozza a töltőt, és a nyilvános üzem akár másnap elkezdődhet.

Mit nyújt az evDirect?

Az evDirect franchise partnerei nem csak egy töltőberendezést kapnak, hanem egy komplett üzleti megoldást is.

Az evDirect Grid elvégzi a töltőberendezések telepítését, beüzemelését, engedélyeztetését és karbantartását, valamint biztosítja a számlázást, díjbeszedést, ügyfélszolgálatot és marketinget.

Franchise partnereink így könnyen és gyorsan növelhetik bevételüket és ügyfélkörüket az elektromos autó töltés piacán, amely egyre növekvő igényt és lehetőséget jelent.

Magyarországon egyedülálló módon az evDirect töltőknél PayPass bankkártyás fizetés is elérhető. (Opcionális)

Az evDirect szakemberei elvégzik a töltőberendezés telepítését és beüzemelését az Ön által választott helyszínen. A telepítés során figyelembe veszik az elektromos hálózat és a tűzvédelmi előírásokat, valamint a helyi hatóságokkal egyeztetik a szükséges engedélyeket.

Az evDirect töltőberendezései egyedi és felismerhető dizájnnal rendelkeznek, amelyek hűen tükrözik a cég arculatát és értékeit. A töltőberendezések mellett elhelyezett táblák és matricák is a 101 Grid logóját és szlogenjét viselik, amelyek növelik az ismertséget és a bizalmat az ügyfelek körében.

Az evDirect folyamatosan támogatja a franchise partnereit marketing és reklám tevékenységekkel, amelyek célja az elektromos autó töltés iránti kereslet növelése és a töltőberendezések kihasználtságának javítása. A marketing és reklám tevékenységek közé tartozik a közösségi média, az online hirdetések, az e-mail kampányok, a sajtóközlemények, az események, a szórólapok, a plakátok és más offline eszközök. A 101 Grid rendszeresen szervez kampányokat, akciókat, versenyeket és rendezvényeket, amelyekkel felhívja a figyelmet a töltőhálózatra és a partnerekre.

Az evDirect töltőberendezései automatikusan megjelennek az elektromos autók beépített térképein, valamint az elektromos autózáshoz kapcsolódó online térképes alkalmazásokban, mint például a PlugShare, az A Better Route Planner vagy a Google Maps. Ezáltal a potenciális ügyfelek könnyen megtalálhatják és elérhetik a legközelebbi töltőpontot, valamint megtekinthetik annak elérhetőségét, árát és értékeléseit.

Az evDirect ügyfélszolgálata 24 órán át elérhető telefonon, e-mailen vagy chaten keresztül, hogy segítsen az elektromos autó tulajdonosoknak és a franchise partnereknek bármilyen kérdésben vagy problémában, amelyek kapcsolódnak az elektromos autó töltéshez. Az ügyfélszolgálat gyorsan és hatékonyan kezeli az ügyfelek panaszait, javaslatait vagy visszajelzéseit magyar és angol nyelven egyaránt.

Az evDirect rendelkezik egy modern és biztonságos online fizetési rendszerrel, amely lehetővé teszi az elektromos autó tulajdonosoknak, hogy egyszerűen és kényelmesen fizessenek a töltésért. A fizetési rendszer támogatja a bankkártyás fizetést, az online pénztárcát, a mobilfizetést és más digitális fizetési módokat. A 101 Grid havonta elküldi a franchise partnereknek a részletes számlákat és kimutatásokat, valamint átutalja nekik a töltésből származó bevételüket.

Az evDirect töltőberendezései támogatják a helyi bankkártyás fizetést, amely lehetővé teszi az elektromos autó tulajdonosoknak, hogy a saját bankkártyájukkal fizessenek a töltésért, anélkül, hogy regisztrálniuk vagy alkalmazást letölteniük kellene. A helyi bankkártyás fizetés előnye, hogy egyszerű, gyors és kényelmes, valamint növeli az ügyfelek elégedettségét és bizalmát.

Az evDirect franchise partnerei nem kell aggódniuk az elektromos autó töltéshez kapcsolódó jogszabályok és előírások betartásáért, mivel ezeket a 101 Grid intézi el helyettük. A 101 Grid rendelkezik az összes szükséges engedéllyel és tanúsítvánnyal, amelyek lehetővé teszik az elektromos autó töltés szolgáltatás nyújtását Magyarországon. A 101 Grid emellett folyamatosan figyelemmel kíséri a jogszabályi változásokat, és időben alkalmazkodik hozzájuk

Az evDirect franchise partnerei havi rendszerességgel kapnak kimutatásokat a töltőberendezéseik teljesítményéről és használatáról. Ezekből a kimutatásokból megtudhatják, hogy hány ügyfél használta a töltőpontjukat, mennyi időt töltöttek ott, mennyi áramot fogyasztottak, mennyi bevételt termeltek, valamint hogy milyen visszajelzéseket kaptak az ügyfelektől. A kimutatások segítségével a partnerek optimalizálhatják a töltőberendezéseik működését és üzemeltetését.

22 kW AC töltő telepítése

Mire számíthat? Mikor térül meg a befektetés?

Napi 5 órás kihasználtság esetén, 215 Ft/kWh eladási árral számolva a teljes beruházás akár 2 év alatt is megtérülhet. (A tényleges kihasználtsági adatok ettől eltérhetnek.)

Add meg itt a címsor szövegét

22 kW AC

Töltési teljesítmény: 22 kW
Csatlakozók száma töltőnként: 1-2
Szükséges áram csatlakozónként: 3x32A
Csatlakozó típusa: Type-2
Átlagos töltési idő (10-80%)*: 4,5 óra
Egy óra alatt betölthető*: 90 km

*Tesla Model 3 esetén 

0
kW
0
km/h

EGYEDI AJÁNLAT PARTNEREKINKNEK:
25.500 FT + ÁFA HAVIDÍJTÓL*

*A havidíj kalkuláció 4 éves 5%-os (támogatott) hitelkonstrukcióban, 20%-os kezdő részlettel érvényes és a tipikus kiépítési költségeket is tartalmazza. Ez nem minősül ajánlatnak, további részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Napi 2 óra használat
esetén
5
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 112 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 660 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 1 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 1 db/nap
Napi 3 óra használat
esetén
3
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 168 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 990 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 14 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 1-2 db/nap
Napi 5 óra használat
esetén
2
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 280 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 1650 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 40 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 2-3 db/nap

160 kW DC töltő telepítése

Mire számíthat? Mikor térül meg a befektetés?

Napi 3 órás kihasználtság esetén, 290 Ft/kWh eladási árral számolva a teljes beruházás akár 3 év alatt is megtérülhet. (A tényleges kihasználtsági adatok ettől eltérhetnek.)

160 kW DC

Töltési teljesítmény: 160 kW (tesztidőszakot követően visszatérítéssel 120 kW-ig csökkenthető)
Csatlakozók száma töltőnként: 2-3
Szükséges áram csatlakozónként: 3x240A
Csatlakozó típusa: CCS2, Type-2
Átlagos töltési idő (10-80%)*: 25 perc
Egy óra alatt betölthető*: 450 km

*Tesla Model 3 esetén

0
kW
0
km/h (10-50% között)

EGYEDI AJÁNLAT EVDIRECT  ÜGYFELEKNEK:
208.900 FT + ÁFA HAVIDÍJTÓL*

*A havidíj kalkuláció 7 éves 5%-os (támogatott) hitelkonstrukcióban, 20%-os kezdő részlettel érvényes és a tipikus kiépítési költségeket is tartalmazza. Ez nem minősül ajánlatnak, további részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Add meg itt a címsor szövegét

Napi 1,5 óra használat
esetén
5
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 820 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 3600 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 144 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 5 db/nap
Napi 2 óra használat
esetén
4
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 1 094 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 4800 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 262 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 6 db/nap
Napi 3 óra használat
esetén
3
év
Várható megtérülési idő
 • Árbevétel: 1 640 ezer Ft/hó
 • Eladott energia: 7200 kWh/hó
 • Pozitív cash-flow: 497 ezer Ft/hó
 • Töltések száma: 9 db/nap

Extra kedvezmény csak május 31-ig:

Töltőjét PayPass bankkártya terminállal szereljük fel, melyre 50% egyedi kedvezményt biztosítunk!

Nincs elég, vagy drága az áram?

Ez sem probléma!

Egyedi fejlesztésű, sziget üzemű (napelem + akkumulátor + segédáram) töltőrendszerünkkel nem csak az áram kiépítésének költségét tudja megspórolni, hanem minimalizálni tudja az energiaköltségeket és a beüzemelési időt is.

Partnereink mondták

Villámgyors.hu

„Az evDirect csapata kiváló partnerünk a töltőinfrastruktúra fejlesztésében. Büszkék vagyunk arra, hogy az együttműködésünk elősegíti a zöld mobilitás terjedését Magyarországon”

Autó Széles Kft.

A nyíregyházi Volkswagen szalonunk elé telepített DC töltő gyors beüzemelését köszönjük! Több éves partneri kapcsolatunk során az evDirect megbízható és értékes partnernek bizonyult.

„Elkötelezettek vagyunk fenntarthatóság mellett, ezért szerettünk volna vendégeinknek e-autó töltési lehetőséget biztosítani. Az evDirect mindvégig profizmussal és odafigyeléssel vezette végig a telepítés folyamatát.

EU-SOLAR Nyrt.

„Együttműködésünk során az evDirect rugalmasan alkalmazkodott az igényeinkhez és elképzeléseinkhez, és segített megteremteni az optimális elektromos autó szolgáltatói környezetet.”

Accent-4-01.png
Accent-4-01.png
Accent-4-01.png

Lépjünk kapcsolatba!

Ha szeretne többet megtudni a fizetős elektromos autó töltőkről, vagy szeretné megnyitni az utat a kiszámítható és fenntartható közlekedés felé, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Az elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk készen áll, hogy segítsen a kiválasztási és vásárlási folyamatokban. Kereshet minket itt üzenetben, emailben vagy akár telefonon is. Ne hagyja, hogy erről a fantasztikus ajánlatról lemaradon!

Töltő ajánlat kontakt

Legyen a partnerünk!

Tapasztalja meg az elektromos autó töltés nyújtotta gondtalan jövedelem lehetőségét, és építsük együtt Magyarország leginnovatívabb töltőhálózatát! 

+36 20 288 2545

Hívjon minket bátran! Szakértő kollégáink bővebb információkkal
segítsenek megtalálni a legideálisabb választást az Ön számára!

corp@evdirect.hu

Ne várjon kérdéseivel holnapig! Írjon emailt, hogy mihamarabb további információkkal szolgálhassunk, és segíthessünk a legjobb döntés meghozatalában!

evDirect

Folyamatosan bővülő töltőhálózatunkkal várjuk a villanyautósokat. Látogasson el egyik állomásunkra, és győződjön meg egyedülálló informatikai rendszerünk hatékonyságáról!